Suzanne Duijndam - Freelance Illustrator en tekenaar uit Zwolle
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,translatepress-nl_NL_formal,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over

Een beetje over Suzanne

Als illustrator en online marketeer voelt het alsof ik het beste van beide combineer! Creatief en analytisch, altijd bezig met mooie dingen maken. Ik ben multidisciplinair en schilder en teken zowel mens als dier, voertuig en voorwerp. Ik schilder en teken met de hand, maak het digitaal en bewerk het eventueel voor je tot trouwkaart, geboortekaartje of poster. Handgemaakt, uniek en persoonlijk!

Suzanne Duijndam

Favoriete materialen

Waterverf0

Inkt en pennen0

Gouache0

Vind ik leuk:

 

Waterverf, inkt, Harry, familie, boeken, sport, hardlopen, duiken, reizen, backpacken, tekenen, sushi, Thais, Schotse accenten, vogels schilderen, wandelen, jurkjes, marketing, SEO, leren, Comic Con, doen!

Geboortekaartjes
Waterverf, gouache en inkt

Baby op komst? Gefeliciteerd! Een zelfgemaakte en unieke geboortekaart. Ik maak ze graag voor je! Van ontwerp tot daadwerkelijk drukken, ik neem alle zorg uit handen. Gemaakt met waterverf en/of inkt en digitaal bewerkt, de keuze is aan jou.

Posters en kaarten
Waterverf, inkt en gouache

Mijn illustraties en kaarten vind je (binnenkort) op Etsy. Botanisch, dieren, voertuigen, mensen; met een brede interesse teken en schilder ik ook veel! Mijn materiaal-keuze bestaat vrijwel altijd uit waterverf, inkt en pen of gouache. Persoonlijke tekening of leuke opdracht? Stuur een berichtje!

Wenskaarten
Huwelijkskaarten, save the date, wenskaarten en kerstkaarten

Als traditioneel en multi-disciplinair illustrator maak ik graag de mooiste kaarten voor jou!

53

KWASTEN

12

SOORTEN PENNEN

10000

IDEEËN