Suzanne Duijndam - Freelance Illustrator en tekenaar uit Zwolle
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23349

OVER

Hoi, ik ben Suzanne!

En ik doe het leukste in de wereld, illustreren! Ik vertel graag verhalen met mijn illustraties. Van portretjes tot geboortekaartjes tot een persoonlijke illustratie. Een verhaal met een unieke tekening maakt het net dat beetje meer bijzonder. Ben je op zoek naar een illustratie? Laat het me weten, dan komen we er samen wel uit!

Samenwerken? Neem direct contact met me op!

Contact
Suzanne Duijndam

Favoriete materialen

Waterverf0

Inkt en pennen0

Gouache0

Kleurpotloden0

Alcohol inkt0

Geboortekaartjes

Waterverf, gouache en inkt

Baby op komst? Gefeliciteerd! Een zelfgemaakte en unieke geboortekaart zegt zoveel meer. Ik maak ze graag voor je! Van ontwerp tot een geprinte versie op de deurmat, ik neem alle zorg uit handen. Gemaakt met waterverf en/of inkt en digitaal bewerkt, de keuze is aan jou.

Posters en kaarten

Waterverf, inkt en gouache

Mijn illustraties en kaarten vind je (binnenkort) op Etsy. Botanisch, dieren, voertuigen, mensen; met een brede interesse teken en schilder ik ook veel! Mijn materiaal-keuze bestaat vrijwel altijd uit waterverf, inkt en pen of gouache. Persoonlijke tekening of leuke opdracht? Stuur een berichtje!

Persoonlijke illustratie

Huwelijkskaarten, save the date, wenskaarten, familiedrukwerk of een tekening?

Als traditioneel en multi-disciplinair illustrator maak ik graag de mooiste illustraties voor jou. Of het nu branding, voor een menukaart of een cadeau is, neem contact met me op.

HET PROCES

Hoe ik te werk ga

Het begint met een idee! ALs illustrator maak ik illustraties, portretten, geboortekaartjes, trouwkaarten of toffe posters. Voor aan de muur, of bijvoorbeeld de kinderkamer. Uniek, persoonlijk en altijd handgemaakt. Heb je interesse in een illustratie, kaart, poster of tekening? Neem contact op! Binnenkort open ik ook een shop op Etsy. Hoe ik te werk ga:

OFFERTE AANVRAGEN

Het proces begint met een idee! Ik hoor graag wat voor illustratie je zoekt en, als er drukwerk voor nodig is, al een idee hebt over de papierkeuze, de aantallen en het formaat.

ONTWERPEN

Ben je akkoord met de offerte? Dan werk ik de illustratie voor je uit in een schets. Eventueel doe ik daarna nog wat aanpassingen voordat ik de illustratie maak.

DIGITALE PROEFDRUK

Is de illustratie ook akkoord dan maak ik een digitale opzet voor je. Heb je een kaartje besteld, dan ga ik ook hiermee aan de slag.

AKKOORD

Is het geworden zoals je hoopte? Dan geef je akkoord op de illustratie. Indien van toepassing maak ik de illustratie drukklaar en is hij klaar voor verzending.

VERZENDEN EN... KLAAR!

Hoera, je illustratie is opgeleverd! Binnen een paar dagen heb je de kaartjes of de illustratie in de brievenbus.

Samenwerken? Neem direct contact met me op!

Contact