Illustraties - uniek en ijzersterk - Suzanne Duijndam
23420
page-template-default,page,page-id-23420,page-child,parent-pageid-23307,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,elementor-default,elementor-kit-23349,elementor-page elementor-page-23420

Illustraties

Blauw/paarse papegaai
Illustratie: Verhuiskaartje in waterverf
De Notre Dame in inkt en potlood

UNIEKE ILLUSTRATIE

Een verhaal heeft extra kracht als je er een visueel element aan toe voegt. Zoek je een illustratie voor je onderneming, als cadeau, voor een menukaart of je blog? Dat kan! Ik maak je illustratie met waterverf en/of pen en inkt. Een ander materiaal kan natuurlijk ook! 

 

Hoe werkt het? 

In een telefoongesprek of via app/e-mail bespreken we uitgebreid je wensen. Zijn je wensen duidelijk, dan maak ik een offerte. Is de offerte akkoord, dan ga ik voor je aan de slag! 


de eerste schets deel ik met je en na eventuele feedback maak ik de illustratie op papier. Zijn we allebei tevreden, dan stuur deze per post naar je op. Eventueel kan ik de illustratie ook digitaliseren, laat me dat zeker weten! 

Wat kost het? 

De kosten voor een unieke illustratie zijn vanaf € 95,- per illustratie, afhankelijk van het formaat en de materiaalkeuze. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.