Gepersonaliseerd portret van je gezin of vriendengroep? - Illustratie portret
23392
page-template-default,page,page-id-23392,page-child,parent-pageid-23307,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,elementor-default,elementor-kit-23349,elementor-page elementor-page-23392

Getekend Portret

Familieportret waterverf
Illustratie: Verhuiskaartje in waterverf
Illustratie trouwkaart

GETEKEND PORTRET

Alles wat mooi is verdient een plekje aan de muur! Zoek je een uniek en origineel cadeau, je eigen gezin vastgelegd in een familieportretje, een kraamcadeau of iets unieks voor je zelf? Ik maak jouw unieke familieportretjes, getekende portretten van je vriendengroep of een portret van wie je maar wilt.

 

Hoe werkt het? 

Heb jij je wensen gedeeld, dan maak ik een offerte. Heb je akkoord gegeven op de offerte, dan ontvang ik graag foto’s die ik kan gebruiken ter referentie. Verhoudingen maken dat de illustratie ook echt op jullie lijkt, daarom is het handig dat je ook foto’s meestuurt waarop ik jullie lengte ten opzichte van elkaar goed kan zien. 

 

Door ook foto’s van je favoriete kleding mee te sturen, of unieke details van de vlekjes op je huisdier, kan ik de illustratie extra persoonlijk maken. Mocht je een bepaalde compositie in gedachten hebben, laat het mij dan gelijk weten, deze kun je later niet meer aanpassen.

Heb ik genoeg foto’s ontvangen, dan maak ik eerst de schets en de factuur. Zijn de schoonheidsfoutjes eruit en is de factuur betaald, dan maak ik de illustratie op papier. Zijn we allebei tevreden, dan stuur deze per post naar je op. Eventueel kan ik de illustratie ook digitaliseren, laat me dat zeker weten! 

De kosten voor een getekend portretje 

De kosten voor een portret zijn heel divers. een portret met 3 personen begint bij 130 euro. Wil je meer personen, huisdieren, een huis, speelgoed of wat andere onderwerpen op het portret, laat me dat dan weten, dan neem ik dat mee in de offerte. 

p.s. Op instagram deel ik zo nu en dan unieke acties. Ook daarvan profiteren? Volg me dan op Instagram!